Zostań młodym profesjonalistą!

Zdobądź pracę swoich marzeń!

ZAREJESTRUJ SIĘ

sonda

Wizytówka

Grupa Żywiec

http://www.grupazywiec.pl/kariera »

Program Stażowy


PROGRAM STAŻOWY – Spełnij Swoje Ambicje Zawodowe!

Rozpoczęcie rekrutacji już 20 lutego!

W tm roku oferujemy staże w takich działach jak:

  • Detal Tradycyjny 
  • Detal Nowoczesny
  • Gastronomia (HoReCa)


 

Opisy poszczególnych działów oraz projektów stażowyc znajdują się w dalsze części artykułu.

Podczas rocznego, płatnego Programu Stażowego w Grupie Żywiec:

  • zdobędziesz ogromne doświadczenie w międzynarodowej firmie,
  • nauczysz się prowadzić projekty,
  • rozwiniesz umiejętności dzięki szkoleniom,
  • otrzymasz wsparcie Mentora,
  • zaprezentujesz swoje pomysły na Forum Wymiany Wiedzy,
  • otrzymasz umowę o pracę oraz wynagrodzenie!

Najlepsi otrzymają propozycję pozostania w firmie! 

Nasz Program Stażowy przeznaczony jest dla: 

  • studentów właśnie kończących naukę, 
  • absolwentów, którzy mają nie więcej niż 2 lata stażu pracy,
  • dobrze znających język angielski, 
  • posiadających prawo jazdy kat. B,
  • mobilnych, ponieważ nasze biura i browary mieszczą się na terenie całego kraju, 
  • posiadających umiejętność analitycznego myślenia,
  • zmotywowanych i z pasją,
  • umiejących pracować w zespole,
  • profesjonalistów otwartych na klienta.


praca, oferty pracy 

Na aplikację (CV+list motywacyjny) w języku angielskim czekamy do 16 marca.

Jak przebiega proces rekrutacji? Spójrz! 

Poniżej przedstawiamy harmonogram procesu rekrutacyjnego wraz z przybliżonymi terminami poszczególnych etapów:

  • 20 lutego – 16 marca - aplikacja on-line
  • luty - marzec - rozwiązywanie testów on-line
  • luty - marzec - rozwiązywanie case study on-line
  • kwiecień - rozmowy kwalifikacyjne w Warszawie
  • 3. tydzień kwietnia - Assessment Center w Warszawie
  • koniec maja/początek czerwca  - przedstawienie oferty pracy
  • czerwiec/lipiec - udzielanie informacji zwrotnej po Assessment Center wszystkim kandydatom biorącym udział w tym etapie
  • 4 września 2012 - rozpoczęcie 12-miesięcznego stażu


O zakwalifikowaniu się do kolejnych etapów rekrutacji będziemy informować drogą mailową lub telefonicznie.
Zwracamy także koszty ewentualnej podróży/noclegu do Warszawy na Assessment Center.

Opis działów:

Detal Tradycyjny

Detal Nowoczesny

Gastronomia (HoReCa)

Do zadań tego działu należą:


  • rozwój sprzedaży piw Grupy Żywiec i portfolio zewnętrznego (wina, alkohole, napoje, soki, wody) (w opakowaniach typu KEG i konfekcji (butelka i puszka) do lokali gastronomicznych,

  • sprzedaż i promocja produktów Grupy Żywiec w lokalach gastronomicznych, pubach, klubach i dyskotekach, restauracjach, pizzeriach, hotelach,

  • budowanie długotrwałych i partnerskich relacji z naszymi klientami,

  • szkolenia w zakresie sztuki serwowania piwa (prawidłowy wyszynk piwa - temperatura, szkło, wafle, sposób nalewania piw),

  • zbieranie zamówień / kontrola należności oraz merchandising.


Przykładowe projekty stażysty:


  • projekt w sprzedaży jako PH,

  • zapoznanie się z pracą Serwisu Instalacji Barowych oraz Działu Portfolio Zewnętrznego,

  • analiza trendów konsumenckich,

  • zarządzanie portfelem portfolio zewnętrznego,

  • definiowanie narzędzi rozwoju sprzedaży w kanale gastronomicznym (Trade Marketing).



Szczegóły na www.grupazywiec.pl/kariera/